Sanne Kooiman inhuren als jonge spreker

Sanne Kooiman boeken inhuren jonge spreker sprekers 2

Sanne Kooiman (1994) is film-, en documentaire maker. Ze werd bekend door haar documentaire ‘To my loved ones’, waarin ze na het onverwachts overlijden van haar vriend op zoek ging naar antwoorden over depressie en zelfdoding onder jongeren.

De tweede documentaire van Sanne gaat over prestatiedruk onder jongeren. Denk hierbij aan het gevoel aan het perfecte plaatje te moeten voldoen, de hoogste cijfers te moeten halen en het idee dat je de mooiste foto’s op sociale media moet zetten. Streven naar perfectie is het nieuwe normaal geworden en maakt jongeren kwetsbaarder voor bijvoorbeeld uitval op school of zelfs een burn-out.

Door Sanne’s eigenzinnige documentaire stijl is haar werk populair bij jongeren en is ze veel te zien in de media om over haar projecten te praten. Ook als jonge spreker geeft ze lezingen en presentaties over onderwerpen die jongeren aangaan. Door haar jonge leeftijd en luchtige manier van presenteren brengt Sanne serieuze onderwerpen op een interessante manier onder de aandacht en maakt zij hierbij ook gebruik van haar skills als grafisch-, en audiovisueel vormgever.


Sanne Kooiman boeken als spreker? Doe een vrijblijvende aanvraag:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoon:
Bericht:*
 

Onderwerpen: 
Maatschappelijke thema’s
Zelfmoord en depressie (onder jongeren)
Jong ondernemen
Audio visueel
Social media


Inzetbaar als:
Spreker
Trainer


Prijsindicatie:
Op aanvraag


Voor boekingen en/of vragen:

06 - 29498046

Bel mij terug: